“The secret of living is giving”

qrgf

Persoonlijke geschenken voor iedere gelegenheid

Voor jou! bv ontstond in het jaar 2005 toen de broers Michel en Willy Wildenborg op het idee kwamen iets met chocoladecadeautjes te gaan ondernemen. Beide mannen waren marketing geschoold en bedachten hun concept toen ze op een verjaardag zagen dat de jarige drie keer over een zelfde chocolade product kreeg dat in geen enkel opzicht betiteld kon worden als een verjaardagscadeau. Daar kunnen we iets mee dachten de marketeers Michel en Willy en dus gingen ze aan de slag met de invulling van hun nieuwe chocolade cadeauconcept.

Er werd een reclamebureau ingeschakeld, er werd een merknaam en –positionering bedacht en men ging op zoek naar chocolade producenten die het concept konden gaan omzetten in concrete artikelen. En met succes want vanaf de allereerste dag waren de reacties op Voor jou! erg positief.  Grote landelijke ketens als Primera, Bruna, Cigo, DA, ETOS maar ook ziekenhuizen, tankstations, supermarkten en grossiers dienden zich aan als klant en zijn anno 2023 voor het grootste deel nog steeds hechte en zeer dierbare partners van Voor jou!

Drie jaar na oprichting werd in samenwerking met DZB te Leiden “eigen productie” gestart en rond die tijd begon men ook de full-service merchandise operatie. Deze verkoopoperatie bracht de groei in een echte versnelling en heeft vooral bijgedragen aan het verkrijgen van de marktleiderspositie in de markt voor chocolade cadeautjes.

Voor jou! onderscheidt zich daarbij van anderen door de werkwijze van een zeer betrokken team van full service merchandisers dat gesteund en aangestuurd wordt door professionele medewerkers op het kantoor in Oldenzaal. Op die manier is er een intense en plezierige relatie met de bijna 1400 winkelklanten in Nederland tot stand gekomen. Daarnaast is de continue innovatie een grote USP voor het behaalde succes geweest. Ieder jaar weer worden nieuwe concepten en vele nieuwe artikelen bedacht waarvan de meeste erg enthousiast worden ontvangen. De lekkere Belgische chocolade blijft daarbij steeds van een hoge kwaliteit en middels Cocoa Horizons draagt iedere aankoop van een Voor jou! cadeautje ook een klein beetje bij aan betere leefomstandigheden voor de cacaoboeren in Ivoorkust.

De Voor jou! slogan is “The secret of living is giving” en met het inmiddels erg brede en diverse aanbod van onze chocolade cadeautjes hopen we die slogan elke dag weer te bewijzen.

Cacao Horizons Foundation

Voor jou! chocolade cadeaus worden gemaakt van eerlijke cacao. Daarnaast ondersteunt Voor jou! de Cocoa Horizons Foundation. Deze onafhankelijke non-profit organisatie ondersteunt cacaoboeren en daarmee ook hun gemeenschap en de natuur in Ivoorkust, Ghana en Tanzania.

Via trainingen en educatie ter plaatse leren de cacaoboeren hoe ze hun cacao op een duurzame wijze kunnen verbouwen. De boeren ontvangen naast verschillende trainingen om meer uit hun land te halen ook een premium prijs voor de cacaobonen. Cocoa Horizons werkt samen met 151 coöperaties in West-Afrika. Meer dan 135.000 boeren hebben zich al bij deze coöperaties aangesloten. Door met zoveel boeren samen te werken, wordt er veel impact gemaakt.

Voor Jou is altijd dichtbij

Onze geschenkenverpakkingen worden verkocht door winkels, supermarkten en groothandels door heel Nederland.

Wat vinden onze klanten?

Voor Jou geschenken zijn erg origineel en creatief. Onze klanten zijn er dol op!

Jorieke

Leuke producten en de mensen zijn erg vriendelijk. Men denkt altijd met je mee. Top!

Ronald

Voor Jou geschenken zijn erg origineel en creatief. Onze klanten zijn er dol op!

Willemijn

#moederdag #geslaagd #valentijn #vaderdag #voorhaar #omdathetkan #sorry #beterschap #moederdag #geslaagd #valentijn #vaderdag #voorhaar #omdathetkan #sorry beterschap#moederdag #geslaagd #valentijn #vaderdag #voorhaar #omdathetkan #sorry #beterschap #moederdag #geslaagd #valentijn #vaderdag #voorhaar #omdathetkan #sorry beterschap

Winkelwagen
Scroll naar boven